Разбираме истинските ви нужди

В живота трябва да се вземат правилните решения
Вече 22 години Panda Security предлага нововъведения и разработва нови технологии, за да защитава своите клиенти от всякакви заплахи. Технологията на облака на Panda Security предлага нов модел на защита, базиран на потребителска общност, където всеки дава своя принос. Компютърът Ви винаги ще е актуализиран и защитен. Освен това потенциалът за разпознаване на заплахи няма да бъде ограничен , тъй като огромната база данни на Panda за разпознаване на вируси се намира в интернет (облак).

Panda Cloud Email Protection

Максимална защита от спам и зловреден код.
 
    Panda Cloud Email Protection е услуга за филтрация на пощенския трафик, осигуряваща на клиентите чиста от вируси и спам електронна поща. Спомага за оптимизирането на хардуерните и софтуерните ресурси в локалната мрежа, както и за облекчаване на комуникацонния трафик. Гарантира непрекъснатост на пощенската услуга.
     
  Повече информация
 
  Заяви ДЕМО инсталация

Panda Security for Business with Exchange

Максимална защита за бизнеса
 
    Panda Security for Business with Exhange е идеалното решение за малки и средни организации, които искат да защитят работните станции, файловите и пощенските си сървъри. Продуктът защитава компютрите от познати и непознати заплахи: вируси, червеи, троянци, спам, хакери и др
           
  Повече информация
  Заяви ДЕМО инсталация

Panda Gate Defender

Вашата първа линия на защитата
 
    Panda Gate Defender осигурява комплексна защита от Интернет заплахи: сканира входящия и изходящия трафик през най-често използваните протоколи: HTTP, FTP, SMTP, POP3, IMAP4 и NNTP. Лесно се интегриране във всяка мрежа - работи като прозрачен бридж (transparent bridge).
Panda Gate Defender е специализирано хардуерно устройство, защитаващо целия периметър на корпоративната мрежа. Защитава както от всякакъв злонамерен код (malware), така и от злонамерени атаки, целящи кражба на лична информация (spyware, phishing, pharming).
     
  Повече информация
 
 Заяви ДЕМО инсталацияОще продукти за защита на корпоративна инфраструктура