Разбираме истинските ви нужди

В живота трябва да се вземат правилните решения
Вече 22 години Panda Security предлага нововъведения и разработва нови технологии, за да защитава своите клиенти от всякакви заплахи. Технологията на облака на Panda Security предлага нов модел на защита, базиран на потребителска общност, където всеки дава своя принос. Компютърът Ви винаги ще е актуализиран и защитен. Освен това потенциалът за разпознаване на заплахи няма да бъде ограничен , тъй като огромната база данни на Panda за разпознаване на вируси се намира в интернет (облак).

Panda Gate Defender

Вашата първа линия на защитата
 
    Panda Gate Defender осигурява комплексна защита от Интернет заплахи: сканира входящия и изходящия трафик през най-често използваните протоколи: HTTP, FTP, SMTP, POP3, IMAP4 и NNTP. Защитава от вируси и зловреден код, блокира СПАМ и ограничава достъпа до страници с нежелано съдържание. Работи прозрачно за потребителите.
            
     
  Повече информация
  Заяви ДЕМО инсталация

Panda Cloud Internet Protection

Уеб-базирана услуга за филтрация на Интернет трафика
 
    Panda Cloud Internet Protection е уеб-базирана услуга за филтрация на Интернет трафика, позволяваща на компаниите да налагат различни корпоративни политики и да минимизират риска от проникване на зловреден код. Системата  предлага по-гъвкав контрол върху достъпа до Интернет спрямо стандартните филтриращи решения.
     
  Повече информация
 
  Заяви ДЕМО инсталация

Panda Security for Enterprise

Най-добрата защита за вашата корпоративна мрежа
 
    Panda Security for Enterprise е комплексно решение за сигурност в големи компании, които се нуждаят от цялостна защита на всички точки в локалната мрежа. От работната станция и файловите сървъри, до гейтовете и пощенските сървъри. Продуктът е лесен за инсталиране, конфигуриране и управление, благодарение на централизираната конзола за управление.
Panda Security for Enterprise защитава компютрите от познати и непознати заплахи: вируси, червеи, троянци, спам, спайуер, дайлъри, хакерски атаки, рууткитовe и т.н... Освен това дава възможност за налагане на различни корпоративни политики в организацията, на мрежово и Application ниво.
Panda Security for Enterprise е най-сигурният начин за защита на корпоративни среди, с централизирано управление и мониторинг и на най-отдалечените работни места.
Бонус: С лицензите за Panda Security for Enterprise получавате и професионален лиценз за специализираната система за одит на сигурността Panda Malware Radar.
  Повече информация
  Заяви ДЕМО инсталацияОще продукти за защита на корпоративна инфраструктура