Разбираме истинските ви нужди

В живота трябва да се вземат правилните решения
Вече 22 години Panda Security предлага нововъведения и разработва нови технологии, за да защитава своите клиенти от всякакви заплахи. Технологията на облака на Panda Security предлага нов модел на защита, базиран на потребителска общност, където всеки дава своя принос. Компютърът Ви винаги ще е актуализиран и защитен. Освен това потенциалът за разпознаване на заплахи няма да бъде ограничен , тъй като огромната база данни на Panda за разпознаване на вируси се намира в интернет (облак).

Panda Antivirus Pro 2016
Базова защита, но много повече от обикновен антивирус!
 
Най-лесната и интуитивна защита за Вашия компютър. Инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, "rootkit", хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията Collective Intelligence този продукт Ви гарантира повече безопасност и е по-бърз и пълен от когато и да било.
 
    Повече информация:  
    Изтегли пробна версия:  
    Закупуване на продукта:  
Panda Internet Security 2016
Защитете семейството и самоличността си в интернет!
 
Защитава от вируси, хакери, онлайн измами, кражби на самоличност и всички други известни и неизвестни заплахи. Не допуска спам в пощата Ви и позволява да сърфирате поверително и защитено. Децата Ви ще сърфират безопасно в интернет с функцията Родителски контрол.
 
    Повече информация:  
    Изтегли пробна версия:  
    Закупуване на продукта:  

Panda Global Protection 2016
Насладете се на цялостна защита с Panda Global Protection 2016!
 
Защитете се от всякакви онлайн заплахи: вируси, хакери, измами, кражби на самоличност и всякакви други известни и неизвестни видове зловреден софтуер. Поддържайте пощата си без спам и сърфирайте поверително и защитено със Safe Browser (ограничителни режими). Децата Ви ще сърфират безопасно в интернет с функцията Родителски контрол, а Panda Secure Vault ще ви позволи да кодирате лични папки и файлове или да ги изтривате завинаги. Новият диспечер на паролите позволява безопасно да съхранявате пароли, номера на кредитни карти, номера на банкови сметки и друга поверителна онлайн информация.
 
    Повече информация:  
    Изтегли пробна версия:  
    Купи Panda Antivirus Pro 2016:  

Ново!

Panda Gold Protection

Максимална защита и специални услуги за всички Ваши устройства. Направено по поръчка за Вас.

 

Panda Gold Protection осигурява максимум антивирусна защита за всички ваши устройства: компютри, Мас, Android, смартфони и таблети. Новата Panda Gold Protection защитава Вашата база данни, независимо от това какво устройство или каква операционна система ползвате.Четете наред, проверявайте си пощата, пазарувайте или банкирайте он лайн, свързвайте се с приятелите си в социалната мрежа спокойно и уверено... Panda Gold Protection пази вашия он лайн свят. Panda Gold Protection предлага най-добрата по рода си 24x7 услуга, включително безплатно почистване при нужда.

 
    Повече информация:  
    Изтегли пробна версия:  
    Купи Panda Gold Protection:  
Безплатни продукти за домашни потребители

Panda USB ваксина

 

Безплатен антивирус от облака

       
Panda USB Ваксина е безплатно решение, предназначено да Ви защити от този тип разпространение на зловреден код. Предлага две нива на превенция - забрана за автоматичното стартиране (AutoRun) от всички вътрешни устройства - твърди дискове, CD/DVD, както и забрана за AutoRun от всякакви външни USB устройства. Невероятно лек и мощен продукт - когато сърфирате, работите, играете... Той върши своята работа в облака, а не на Вашия компютър.
Защита от вируси, шпионски програми, хакери, онлайн измами, кражба на самоличност и други интернет заплахи.
   Повече информация:    Повече информация:
   Безплатно изтегляне на продукта:    Безплатно изтегляне на продукта: