Panda global protection 2015

Насладете се на цялостна защита с Panda Global Protection 2016

Използвайте богатите възможности за работа в облака и помогнете за автоматичното подобряване на защитата на всеки компютър в общността на Panda. Защитете се от всякакви онлайн заплахи: вируси, хакери, онлайн измами, кражби на самоличност и всякакви други известни и неизвестни видове зловреден софтуер. Поддържайте пощата си без спам и сърфирайте в уеб пространството поверително и защитено. Децата ви ще сърфират безопасно в интернет с функцията за родителски контрол, а Panda Secure Vault ще ви позволи да кодирате лични папки и файлове или да ги изтривате завинаги. Новият диспечер на паролите ще ви позволи безопасно да съхранявате пароли, номера на кредитни карти, номера на банкови сметки и друга поверителна онлайн информация.

Panda Global Protection 2016 в по-лесна, по-лека, по-сигурна и по-пълна от всякога!

Купи сега     Цени от 45.00 лв.
Изтегли     Безплатна версия за 30 дниНагради и сертификати


Подобни продукти

  Antivirus Pro 2016
Основна защита, но повече от обикновена антивирусна програма!
Internet Security 2016
Защитавайте семейството и самоличността си от заплахи в интернет!

Ние разбираме истинските ви нужди

Вече 23 години Panda Security предлага нововъведения и разработва нови технологии, за да защитава своите клиенти от всякакви заплахи.
В живота трябва да се вземат правилните решения.

                 
Panda наистина е "инсталирай и забрави".

Всичко с едно щракване. Никога повече няма да се тревожите за сложни решения
  Panda ви защитава, докато сърфирате, работите или се забавлявате, и дори не забелязвате, че е там.

Тя е невероятно лека, тъй като цялата работа се извършва в облака.
  Panda ви предоставя най-бързата и най-ефективна защита от най-новите вируси благодарение на своето базирано на облака сканиране.   Знаете ли, че когато купите Panda, имате достъп до първокласна техническа поддръжка?

Днес повече от всякога можете да се наслаждавате на предимствата да сте клиент на Panda
 

Най-добрата защита… за всяко устройство...

Panda Global Protection 2015 дава максимум защита за:

Смартфони (Android)
Тблети (Android)        
Персонални компютри      
Mac-ове
Новата Panda Global Protection 2015 защитава информацията Ви, независимо какво устройство ползвате в момента.


   

Съхранявайте компютъра си в перфектно състояние

Компютърът Ви е бавен? Създава Ви проблеми? Изчерпва се пространството на твърдия диск? Син екран? ... Забравете всички тези проблеми! Panda Global Protection 2015 може да оптимизира и актуализира Вашия компютър. Ще забележите резултатите без да сте усетили нищо притеснително. 

Потребители на персонални компютри:

Насладете се на максимум защита за своя персонален компютър с Panda Global Protection 2015. Panda Global Protection 2014 има всичко необходимо, за да защити компютъра, базата данни и цялото Ви семейство срещу всякакви заплахи, дори срещу тези, които още не са създадени.
 
   

Потребители на Android таблети и смартфони:

Panda Global Protection 2015 Ви защитава от Всички Интернет заплахи. Браузвайте, банкирайте, пазарувайте    он лайн, общувайте в социалните мрежи с максимална сигурност.
 

Потребители на Mac:

Panda Global Protection 2015 предлага на потребителите на Mac комплексна защита срещу вируси и всякакви други интернет заплахи. Потребителите на Mac са уязвими от заплахи, както и потребителите на обикновени компютри, а с глобализирането на Интернет никой не е в безопасност...
Panda Global Protection 2015 защитава последните Mac-ове, както и iPad, iPhone и iPod touch устройства, когато са във връзка.
 

Нагоре